Craft thermo ondergoed , craft thermokleding

Craft thermokleding en thermo ondergoed

Craft, de pionier op het gebied van thermokleding.

Begonnen met de basislaag, het thermo ondergoed.

Heeft zich langzaam doorontwikkeld tot een compleet sportmerk met specifieke eigenschappen en looks.

Wanneer u Craft draagt, geeft dit u niet alleen comfort, maar het merk straalt ook een sfeer uit van kwaliteit en professionaliteit.

Hanova Textiles is dealer van de Craft thermokleding lijn.

Komt u bij ons uw Craft producten bestellen?

Craft thermo kleding kopen? Surf dan direct door naar onze Craft producten.

Lees anders eerst even onze toelichting over Craft thermokleding en thermo ondergoed.

Craft is natuurlijk constant bezig met onderzoeken om de thermo artikelen verder te optimaliseren. Men gebruikt speciale stoffen, die via speciale naaitechnieken in elkaar worden gezet met unieke en heerlijke pasvormen.

Naast het feit dat Craft u kan voorzien van verschillende kleding lagen om u warm en comfortabel te houden, gaan zij voor de basis laag uit van 3 categorie├źn thermo ondergoed.

Craft Stay Cool

Geeft u een koel en droog gevoel tijdens het beoefenen van uw sport in warme omstandigheden. Ook goed te gebruiken als werkkleding voor het werken onder warme omstandigheden.

De Craft Stay Cool thermo ondergoed lijn is speciaal gemaakt voor zomerse of warme omstandigheden. De stoffen hebben een dusdanige constructie gekregen, zodat deze een verkoelend effect geven op de huid, terwijl transpiratievocht naar buiten wordt afgevoerd.

Bovendien geeft deze laag u optimale bewegingsvrijheid met een uitstekende pasvorm.

Craft Be Active

Deze thermo ondergoed lijn geeft u een optimale regulering van uw lichaamstemperatuur tijdens verschillende activiteiten onder normale of koude omstandigheden. Voor sporters of tijdens buitenwerkzaamheden.

Deze thermo stoffen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben de beste eigenschappen om als thermokleding te kunnen functioneren.

De Craft Be Active lijn bestaat al sinds 1970 en is sindsdien constant verbeterd. Deze Craft ondergoed lijn is gedragen tijdens de Olympische Spelen en wordt nog steeds gedragen door verschillende topsporters.

De Craft Be Active lijn is zeer waarschijnlijk de meest succesvolle thermo ondergoed lijn die er bestaat.

Craft Keep Warm

Deze thermo ondergoed lijn geeft extra warmte onder extremere omstandigheden.

Heeft u het wat sneller koud? Bent u vaak buiten, maar minder actief vanwege de omstandigheden? Werkt of sport u onder koude omstandigheden?

Craft Keep Warm is een technisch vernuftig systeem, dat de lichaamstemperatuur op peil houdt en eventueel transpiratievocht afvoert. Deze thermo stoffen zijn ook voorzien van een speciale wol, die warmte vasthoudt. Dit thermo ondergoed is ideaal bij extreme omstandigheden.

Craft, voor functionele sportkleding.

Bestel uw Craft thermo ondergoed en kleding bij Hanova Textiles.

De grootste collectie en de beste prijzen. Gratis bezorgen vanaf Euro 60,00.