Craft

Craft
per pagina
 1. Pro Dry Nanoweight LS, Craft,dames.
  As low as € 68,00
 2. Pro Dry Nanoweight LS, Craft, heren.
  As low as € 68,00
 3. Thermo sokken, Craft, hoog model, uni.
  As low as € 44,00
 4. Thermo sokken, Craft. 2 paar. uni.
  As low as € 26,00
 5. Progress Baselayer Cn LS, kinderen.
  As low as € 44,00
 6. Progress Baselayer Cn LS, dames
  As low as € 49,95
 7. Progress Baselayer Cn LS, heren.
  As low as € 49,95
 8. Poloshirt Craft, Dames
  As low as € 40,50
 9. Poloshirt Craft, Heren
  As low as € 40,50
 10. Mutsen en Sjaals Craft PXC Light 6 Dot Uni
  As low as € 23,95
per pagina

Craft Thermokleding en thermo ondergoed kopen bij Hanova Textiles voor heren en dames

Craft thermokleding is legendarisch en een begrip in functioneel thermo ondergoed. De verschillende collecties zijn niet alleen al jarenlang geliefd bij zowel beginnende als professionele sporters, maar ook bij de harde werkers onder ons.

Craft legt de focus op kwaliteit, functionaliteit en performance. Maar Craft oogt ook strak en modern en straalt ook een bepaalde mate van professionaliteit uit. Bovendien is de thermokleding van Craft voorzien van een comfortabele pasvorm.

Craft is niet voor niets pionier op het gebied van thermokleding.

Begonnen met de basislaag, het thermo ondergoed heeft het bedrijf zich langzaam doorontwikkeld tot een compleet sportmerk met specifieke eigenschappen en looks.

Craft is natuurlijk constant bezig met onderzoeken om thermokleding verder te optimaliseren. Men gebruikt speciale stoffen met unieke eigenschappen, die via speciale naaitechnieken in elkaar worden geweven.

Het Craft thermo ondergoed (Craft of Sweden) is ontworpen om direct op de huid te worden gedragen. De structuur van het thermische sportondergoed zorgt ervoor, dat het zweet maximaal wordt afgevoerd en dat de isolerende eigenschappen optimaal worden benut. Of het nu juist verkoelend moet werken of ervoor moet zorgen dat u juist lekker warm blijft.

Welk weertype het ook is en wat uw activiteiten ook zijn, Craft thermo ondergoed draagt u direct op de huid onder uw andere (thermo) kleding.

Craft thermokleding en thermo ondergoed gaat uit van 3 verschillende categorieën.

Craft Stay Cool

Geeft u een koel en droog gevoel tijdens het beoefenen van uw sport in warm weer. Ook goed te gebruiken als werkkleding voor het werken onder warme werkomstandigheden.

Craft Be Active

Deze thermo ondergoedlijn geeft u een optimale regulering van uw lichaamstemperatuur tijdens verschillende activiteiten onder normale of koude omstandigheden. Voor sporters of tijdens buitenwerkzaamheden. De Craft Be Active lijn is de meest succesvolle thermo ondergoed lijn die er bestaat.

Craft Keep Warm

Deze thermo ondergoedlijn geeft extra warmte onder extremere koude omstandigheden.

Heeft u het wat sneller koud? Bent u vaak buiten maar minder actief vanwege de omstandigheden? Werkt of sport u onder koude omstandigheden? Dit thermo ondergoed is ideaal bij extreme omstandigheden.

Craft, voor functionele thermo onderkleding of sportkleding. Draag meerdere lagen Craft kleding en hou uw lichaamstemperatuur comfortabel.

De grootste collectie Craft thermokleding en de beste prijzen bij Hanova Textiles.

Shop voordelig, vertrouwd en veilig bij alle kleding webshops van Hanova Textiles, always fits.

Gratis bezorgen vanaf Euro 35,00