Odlo

Odlo
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Odlo thermo ondergoed & thermokleding

Odlo thermo ondergoed

Indien u besluit om thermo ondergoed van Odlo te gaan kopen, mag u kwaliteit verwachten. Odlo thermo ondergoed behoort dan ook tot het hogere segment. Thermo ondergoed van Odlo is zeer geschikt voor gebruik gedurende het gehele jaar en voor gevarieerde sporten:

- sportkleding in het algemeen

- Specifiek; hardloopkleding, wielerkleding, golfkleding, zeilkleding, fietskleding, 

- Outdoor kleding

- Thermo ondergoed van Odlo kan ook worden gedragen als werkkleding.

Wij leveren drie categorieen Odlo thermo ondergoed: - X-Light thermo ondergoed. - Odlo Light thermo ondergoed. - Odlo Warm thermo ondergoed


Odlo thermokleding onderscheidt zich op het gebied van materiaal en pasvorm. Het materiaal voelt ontzettend zacht en comfortabel aan op de huid, waardoor je amper merkt dat je het aan hebt. De thermokleding sluit goed aan op het lichaam en blijft vooral ook goed zitten, het kruipt niet omhoog. De kleding zit wel wat strakker dan je wellicht gewend bent, dus een maatje groter kiezen kan wenselijk zijn. De lengte bij Odlo zal vanwege de verlengde shirts altijd goed zijn.

Odlo thermokleding beschikt over alle functionaliteiten die je van goede thermokleding mag verwachten. Het houdt de lichaamstemperatuur op peil en voert transpiratievocht af.

We kennen Odlo Evolution X-light en Odlo Evolution light. Lees verdere informatie over bij Odlo onderkleding in de specifieke categorie. De Odlo kleding heeft ook een specifieke stoffenstructuur.