Thermo muts

Thermo muts
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Mutsen en Sjaals Craft PXC Light 6 Dot Uni
    € 23,95 incl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een thermo muts koopt u bij Hanova Textiles

Een thermo muts kan behoren tot uw thermokleding uitrusting. Thermokleding is een complete kleding lijn, waarbij elk kledingstuk voorzien is van thermische eigenschappen.

In deze rubriek vindt u een overzicht van onze thermomutsen. Een warme thermo muts is niet alleen fijn in de winter. Ook als het minder extreem weer is, kan een thermo sportmuts heel fijn zijn om te dragen, zeker voor kale mannen of mensen met kort dun haar. Via het hoofd en de hals verdwijnt de meeste lichaamswarmte en met een goede thermo muts zult u uw warmte langer vasthouden. Met een thermo muts krijgt in ieder geval geen koude oren meer, een vaak gehoorde klacht.

Er zijn bepaalde merken die thermische eigenschappen tot kunst hebben verheven. Vaak zijn deze merken begonnen met alleen thermo ondergoed en hebben zij zich doorontwikkeld tot leveranciers van complete lijnen thermokleding voor verschillende sporten en andere activiteiten. Hiertoe behoort ook de thermomuts.

Omdat Hanova Textiles ook specialist is in het leveren en bedrukken van bedrijfskleding en werkkleding leveren wij ook thermo kleding aan bedrijven in diverse segmenten. Hanova Textiles voor uw complete thermo kleding lijn, zelfs uw thermo muts. Een goede thermo muts geeft je extra bescherming tegen de kou en dat voelt heel comfortabel.

Een goede thermo muts is wellicht wat duurder, maar geeft zoveel meer draagcomfort en behaaglijkheid. Op deze webshop treft u ook andere mutsen of halsbeschermers aan. Een thermo muts heeft uiteraard dezelfde thermische eigenschappen als thermokleding.

Meerlaagse thermo kleding wordt het vaakst gebruikt door actieve sporters. De complete kledinglijn bestaat uit het thermo onderbroeken, thermo hemden en thermo mutsen, eventueel aangevuld met meerdere beschermlagen, die afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Met name voor actievere sporten, zoals hardlopen, atletiek of wielrennen hebben wij complete lijnen thermokleding. We kunnen zelfs voor kleinere sportploegen een eigen thermo kleding lijn ontwerpen, leveren en bedrukken. Een leuke thermo muts kan tot deze outfit behoren.

Hanova Textiles, voor al uw thermokleding. GRATIS bezorgen voor bestellingen boven Euro 35,00

Veilig, vertrouwd en gemakkelijk shoppen op alle kleding webshops van Hanova Textiles, ook voor uw thermo muts.