Odlo thermokleding

Odlo thermokleding
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thermokleding Odlo 

Het motto van Odlo is: Always make sure you are one step ahead 

Odlo thermokleding is ooit begonnen in 1946 door een man uit Noorwegen en dat maakt Odlo dus een Scandinavisch thermokleding merk. De uiteindelijke achtergrond lag bij het schaatsen, dat in de winter onze nationale sport isThermokleding van Odlo is gemaakt om de gebruiker warm te houden en tegen de kou te beschermen.

In 1963 verschenen de eerste functionele en elastische producten van Odlo waarin typische synthetische stoffen zijn verwerkt. Het gehele Olympische wereldje maakte hiervan destijds gebruik.

Odlo trok eind jaren 80 de wijde wereld in en introduceerde ook het meer lagen systeem, dat we inmiddels ook bij andere bekende thermo merken zien. Uiteindelijk is Odlo blijven doorontwikkelen en heeft het zichzelf ook geïntroduceerd in andere sporten zoals: hardloopkleding, wielerkleding en kleding voor andere sporten.

Begin jaren 2000 werd er een doorbraak bereikt met de typische Odlo stoffen en werd de eerste thermo onderkleding gemaakt die het gehele jaar door kon worden gedragenDe stof regelde de temperatuur van het lichaam en het merk Odlo maakte meer naamsbekendheid vanwege de geboden kwaliteit.

Het assortiment thermokleding en thermo ondergoed is sindsdien uitgebreid met een groot aantal producten voor verschillende sporten.

Tegenwoordig staat Odlo thermo ondergoed en thermokleding voor kwaliteit met uitmuntende resultaten. Bovendien heeft Odlo ook een leuke en trendy uitstraling en heeft het merk zich inmiddels genesteld in verschillende sporten zoals: wielrennen, hardlopen, schaatsen, etc. Maar de thermokleding van Odlo kan ook worden gebruikt tijdens sporten als golfen, tennissen, vissen of paardrijden.

Odlo thermokleding koopt u online bij Hanova TextilesOdlo staat net als Hanova voor kwaliteit.
 
Odlo thermokleding onderscheidt zich op het gebied van materiaal en pasvorm. Het materiaal voelt ontzettend zacht en comfortabel aan op de huid, waardoor je amper merkt dat je het aan hebt. De thermokleding sluit goed aan op het lichaam en blijft vooral ook goed zitten, het kruipt niet omhoog. De kleding zit wel wat strakker dan je wellicht gewend bent, dus een maatje groter kiezen kan wenselijk zijn. De lengte bij Odlo zal vanwege de verlengde shirts altijd goed zijn.

Odlo thermokleding beschikt over alle functionaliteiten die je van goede thermokleding mag verwachten. Het houdt de lichaamstemperatuur op peil en voert transpiratievocht af.

Odlo kent verschillende soorten.

Odlo Evolution X-Light – Houdt het lichaam koel onder warme omstandigheden.

Odlo Evolution Light – Voor wat mildere temperaturen met een evenwichtige balans bij koude en warme omstandigheden. Deze thermokleding gaat ook vervelende geurtjes tegen vanwege de samenstelling van de stoffen en zo blijft de kleding ook langer bruikbaar.