Odlo onderkleding

Odlo onderkleding
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Odlo thermo ondergoed

Indien u besluit om thermo ondergoed van Odlo te gaan kopen, mag u kwaliteit verwachten. Odlo thermo ondergoed behoort dan ook tot het hogere segment.
Koop uw Odlo thermo ondergoed online op één van de kleding webshops van Hanova.

Thermo ondergoed van Odlo is zeer geschikt voor gebruik gedurende het gehele jaar en voor gevarieerde sporten zoals: roeien, hardlopen, fietsen, golfen, paard rijden of vissen.

Odlo thermo ondergoed kan ook worden gedragen tijdens verschillende werkzaamheden. Odlo thermokleding is absoluut de beste als het gaat om functioneel technisch thermo ondergoed. Het Odlo thermo ondergoed heeft voor iedereen de juiste onderkleding voor iedere temperatuur en activiteit.

Odlo X-Light thermo ondergoed.

Het verkoelende Odlo sport thermo ondergoed voor de zomer is het Odlo X-Light zweet ondergoed. Het voert zweet prima af en houdt het lichaam droog. Dit thermo ondergoed is ideaal voor verschillende activiteiten in de zomer, zoals hardlopen, fitness, wielrennen, etc.

Odlo Light thermo ondergoed

Het meest allround is het Odlo Light thermo ondergoed. Dit thermo ondergoed van Odlo is het gehele jaar door te gebruiken.
Odlo Light heeft een kubus-structuur die lichaamswarmte gemakkelijk vast kan houden terwijl het vocht wordt afgevoerd. Het voelt derhalve behaaglijk. Odlo Light thermo ondergoed heeft ook een wat strakkere pasvorm.

Odlo Warm thermo ondergoed

Speciaal voor tijdens de winter is er Odlo warm thermo ondergoed. Deze ondergoed lijn houdt het lichaam warm en voert het zweet naar buiten toe af. Dit warme thermo ondergoed is wat ruwer aan de binnenzijde waardoor de warmte langer vastgehouden blijft.

Dus zelfs bij minder bewegen blijft u warm. Handig bij het paard rijden, vissen, wandelen of andere buiten activiteiten. Warmer thermo ondergoed is nauwelijks denkbaar.
Bovendien is het Odlo Warm thermo ondergoed sneldrogend. Thermo van Odlo heeft op diverse plaatsen ook een dubbele isolatielaag zoals op de billen, bovenbenen, schouders en heupen.