Craft onderkleding

Craft onderkleding
per pagina
  1. Progress Baselayer Cn LS, kinderen.
    As low as € 44,00
  2. Progress Baselayer Cn LS, dames
    As low as € 49,95
  3. Progress Baselayer Cn LS, heren.
    As low as € 49,95
per pagina

Craft thermo onderkleding kopen bij Hanova Textiles voor dames en heren 

Craft thermo onderkleding is legendarisch en een begrip in functioneel thermo ondergoed. De verschillende collecties zijn niet alleen al jarenlang geliefd bij zowel beginnende als professionele sporters, maar ook bij de harde werkers onder ons. 

Bij Hanova Textiles kunt u terecht voor alle typen van Craft onderkleding voor elke activiteit. Onze uitgebreide collectie Craft onderkleding maakt ons zeker een specialist. 

Craft legt de focus op kwaliteit, functionaliteit en performance. Maar Craft oogt ook strak en modern en straalt professionaliteit uit. Bovendien heeft thermo onderkleding van Craft een comfortabele pasvorm. 

Craft is pionier op het gebied van thermo onderkleding. Begonnen met de basislaag, het thermo ondergoed heeft het merk zich langzaam doorontwikkeld tot een compleet sportmerk met specifieke eigenschappen en looks. 

De Craft thermo onderkleding lijn (Craft of Sweden) is ontworpen om direct op de huid te worden gedragen. De structuur van de thermische onderkleding zorgt er voor dat het zweet maximaal wordt afgevoerd en dat de isolerende eigenschappen optimaal worden benut. 
Of het nou juist verkoelend moet werken of ervoor moet zorgen dat u lekker warm blijft. Welk weertype het ook is en wat uw activiteiten ook zijn, Craft thermo onderkleding draagt u direct op de huid onder uw andere (thermo) kleding. 

Craft thermo onderkleding gaat uit van 3 verschillende categorieën

Craft Stay Cool 

Craft Be Active 

Craft Keep Warm 

Craft, voor functionele thermo onderkleding of sportkleding. Draag meerdere lagen Craft kleding en hou uw lichaamstemperatuur comfortabel. 

De grootste collectie Craft thermokleding en de beste prijzen vindt u bij Hanova Textiles. Shop veilig, vertrouwd en gemakkelijk.

Gratis bezorgen vanaf Euro 35,00.