Thermo lagen, thermokleding

Thermo lagen systeem bij thermokleding

Er zijn natuurlijk talrijke studies aan voorafgegaan om producten verder te perfectioneren en om nog beter in te spelen op de vraag en omstandigheden.

Het uitgangspunt is uiteindelijk om een behaaglijke lichaamstemperatuur te krijgen en behouden.

Er zijn merken, zoals Craft, die speciaal voor sporters een gehele lijn met thermokleding hebben opgezet.

Op onze gespecialiseerde sportkleding shops vindt u meer informatie.

Op deze shop van thermo ondergoed en zo ook een uitleg over het thermo lagen systeem om lekker warm te blijven.

De basis laag thermo ondergoed

De basis laag voert het transpiratievocht naar buiten af. Dit vocht blijft dus niet op uw lichaam. Het thermo ondergoed houdt vervolgens uw lichaamstemperatuur op peil. Voor actieve sporters is goed thermo ondergoed eigenlijk onmisbaar en zou altijd gedragen moeten worden.

De middelste laag thermo kleding

Ook deze 2de laag zorgt voor de verdere afvoer van transpiratievocht, terwijl ook de lichaamstemperatuur ermee wordt beïnvloed vanwege de eigenschappen van de thermokleding. Deze laag voelt glad en soepel aan en belemmert u geenszins in uw bewegingsvrijheid.

Beschermingslaag thermokleding

De laatste en 3de laag thermokleding beschermt u tegen specifieke weersinvloeden, dit kan zijn tegen regen en/of wind of koude en andere winterse omstandigheden. Er is speciale kleding verkrijgbaar voor verschillende activiteiten.

U kunt ook denken aan een trainingsjas of trainingspak met thermo eigenschappen. Dit is dan ook een 3de laag, maar nu geeft die extra warmte bij een warming-up of beschermt u juist tegen te snel afkoelen.

Hanova Textiles levert ook thermo ondergoed en speciale werkkleding voor de buitenberoepen en kan deze desgewenst ook voor u bedrukken.

De grootste collectie en de beste prijzen. Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf Euro 60,00