Thermo ondergoed maten

Thermo ondergoed maatinformatie

Bij al onze producten treft u een maattabel aan in het tabblad maatinformatie.

De maattabel helpt bij het bepalen van de juiste maat. Wij krijgen deze tabellen door van onze leveranciers.

Geen lichaam is hetzelfde en ook producten verschillen in pasvorm. De maattabel geeft daarom nooit 100% garantie voor de juiste maat.

Wij verzoeken u echter wel om voor de bestelling hier extra aandacht aan te schenken teneinde retourzendingen door verkeerde maten zoveel mogelijk te beperken.

Hieronder geven wij u enige aanvullende informatie over de pasvormen van thermo ondergoed.

Thermo ondergoed pasvormen

Compressie - Valt zeer strak om het lichaam om optimale compressie te garanderen. Deze pasvorm vind je bij ondergoed met compressie-eigenschappen. Vaker gebruikt door de wat actievere sporter.

Slim Fit - Valt strak om het lichaam, sluit overal goed aan. Het meeste thermo ondergoed heeft deze pasvorm. Het zit wat strakker dan normaal ondergoed, maar niet vervelend strak. Afhankelijk van uw voorkeur wordt dit gebruikt als werkkleding. Ook recreatieve fietsers en hardlopers zijn fan van deze pasvorm.

Regular Fit – Bij deze pasvorm valt het ondergoed normaal om het lichaam en sluit goed aan. Deze pasvorm wordt vaak gebruikt als bedrijfskleding of, afhankelijk van uw voorkeur, bij het fietsen of hardlopen.

Athletic Fit - Valt wat losser om het lichaam voor een wat meer casual look. Deze pasvorm komt minder vaak voor bij thermo ondergoed. Komt echter wel vaker voor als 2de laag thermokleding en kan ook casual worden gedragen.

De grootste collectie en de beste prijzen. Gratis bezorgen vanaf Euro 60,00.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.